Predstave in nastopi

Ljubezenski oglas – Vesna Anđelković

Ljubezenski oglas

Za vse nostalgike in romantike, iskalke in iskalce v ljubezni, srečno in nesrečno zaljubljene – komedija Ljubezenski oglas!

Predstava, ki vas bo nasmejala do solz! Predstava, ki je ogledalo številnih nerodnih situacij v ljubezni, spoznavanju in iskanju »dlake v jajcu« pri življenjskih odločitvah.
Zorka išče moškega svojega življenja in ker je »dol« vse zanič, se Zorka odloči priti v Slovenijo … Kako se znajde, kaj vse je drugače, kaj preživlja, kaj se ji bo zgodilo … koga in kakšne moške bo spoznala, bomo skupaj z igralko doživeli v novi komediji.

Preživeli bomo žensko usodo, polno ljudskih pogovorov, nasvetov in življenjskih zaključkov, ki se jih bomo še dolgo spominjali! Komični lik Zorka, oz. igralka Vesna Anđelković nam bo v gledališki predstavi prikazala večno zanimive žensko-moške odnose na komičen način.

OGLAS: Iščem postavnega, dobro situiranega moškega z avtomobilom. Slika avtomobila zaželena.

06 marec

Ljubezenski oglas

06.03.2020 Dvorana prve slovenske vlade, Trg 1. slovenske vlade 1,, 5270 Ajdovščina 12,00  cena z DDV 9.5% Gledališče, Ljubezenski oglas
Podrobnosti
08 marec

Ljubezenski oglas – ABONMA in IZVEN

08.03.2020 Gasilski dom Brezovica, Tržaška cesta 386, 1351 Brezovica pri Ljubljani 13,00  cena z DDV 9.5% Gledališče, Ljubezenski oglas
Podrobnosti
25 marec

Ljubezenski oglas – (Vstopnice: https://kolovrat.si/)

25.03.2020 Gostilna Pri kolovratu, Ciril Metodov trg 14, Ljubljana Gledališče, Ljubezenski oglas
Podrobnosti