Klapa Gallus

Klapa Gallus

Vokalno glasbena skupina NAPOVEDNIKFACEBOOK

Klapa Gallus

Klapa Gallus ima veliko glasbenih izkušenj, ki so jih nabirali v najrazličnejših zasedbah; vse od narodno-zabavnih ansamblov do rock bandov; skupna pa jim je ljubezen do ubranega večglasnega petja in  dalmatinskega melosa.

Njihov repertoar je  sestavljen iz lastnih skladb, pa tudi predelav znanih skladb, ki so jih preoblekli v dalmatinski melos.

Klapa Gallus

Uživajte v najlepših dalmatinskih in slovenskih pesmih!

Klapa Gallus ima veliko glasbenih izkušenj, ki so jih nabirali v najrazličnejših zasedbah; vse od narodno-zabavnih do ubranega večglasnega petja in dalmatinskega melosa. Njihov repertoar je sestavljen iz lastnih skladb, pa tudi predelav znanih skladb, ki so jih preoblekli v v dalmatinski melost.

Zvoki mandolin in nežnih fantovskih glasov omdevajo na radijskih postajah ter na raznih nastopih, kjer razveseljujejo ljudi s svojim žarom, preprostostjo in edinstveno energijo, ki vlada med člani zasedbe Klape Gallus. V zadnjem letu in pol so fantje na koncertih začeli sodelovati tudi z legendo slovenske zabavne glasbe – Eldo Viler in skupaj z njo so v studiu tudi posneli skladbo Materino srce.

Zasedba:

Domen, 1. tenor, kitara
Predrag, 2. tenor, mandolina
Žiga, 2. tenor, bas kitara
Gašper, bariton
Jure 2. bas, mandolina
Marko, 2. bas, kitara

Vas zanima mogoče...

Ali pa...

Celovška cesta 499B,
1210 Ljubljana - Šentvid

Tel.:+386 40 33 66 72
Email: info@kingkongteater.si

© 2019 LEON G.M. | BLOGLogo Lgm Caelum Natura